info@hetbrouwhuys.nl
Adres: Het Brouwhuys
Postbus 1160
3840 BD Harderwijk
Routebeschrijving

Mede door deze bijzondere bijdrage van het Rabobank Stimuleringsfonds is het gelukt om een fiks aantal eerste doelstellingen te realiseren.Om in een extreem korte termijn Harderwijks Bier op de internationale Hanzedagen in Kampen te krijgen was er nogal wat water door de IJSSEL nodig.
Het produceren en promoten van Harderwijks Bier daar in Kampen is mede gelukt door de snelle actie van het RSF.
 
Vanaf het eerste initiatief, wat begon als een ludiek idee, tot heden zijn er ongelofelijk veel zaken geregeld. Er is een biergilde opgericht, de website en - shop zijn in de lucht en bij de Harderwijkse horeca is het volop verkrijgbaar. Recent heeft de lancering van het Amberbier, de Lage Brugge, plaatsgevonden en de aansluiting van nog eens 24 bedrijven die het bier willen opnemen in hun assortiment is lopende. Einde van dit jaar volgt dan de derde poortenbier smaak, de Lutteke Tripel waar het biergilde nu volop mee aan testen is.
 
Al met al is er dus in zeer korte tijd een weg in geslagen en zijn er ontwikkelingen ingezet om de uiteindelijke droom/doelstelling, een brouwerij in Harderwijk te verwezenlijken. 
Het Brouwhuys ontving vanuit het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds een bijdrage van € 2.250.
Rabobank gelooft dat je door samen te werken projecten realiseert die de regio versterken en de samenleving een stukje mooier maken.

Ook een bijdrage aanvragen uit het Stimuleringsfonds? Ga naar: www.rabo.nl/randmeren/stimuleringsfonds